OZMÓZISOS TAKARÍTÁS

Az ozmózisos homlokzattisztítás olyan korszerű technológia, mely során vegyszermentesen, melegített ozmózis vízzel történik az ablaktisztítás, ablakmosás, homlokzati burkolat és árnyékoló elem tisztítása.

A homlokzattisztítás megoldható állvány, emelő és alpin technika nélkül is, speciális, egymásba csúsztatható karboncsövek, illetve a felület típusának megfelelően használt kefe segítségével. A talajról végzett munka hatékony és biztonságos, az eredmény pedig önmagáért beszél.

Milyen előnyei vannak?

Vegyszermentes tisztítás

Az ozmózis víz tökéletesen tiszta víz, amely magához köti a szennyeződéseket. Mentes minden ásványi anyagtól, fémtől, baktériumtól és algától. Hatékonyan tisztít minden felületen.

Cseppmentes száradás

Az ozmózis vízzel történő homlokzattisztítás cseppmentes száradást eredményez, ráadásul a felület száradás után az antisztatikus bevonatnak köszönhetően később szennyeződik újra, mint a vegyszeres tisztítás után.

Vízfűtés

A homlokzattisztítás hatékonysága a vízfűtésnek köszönhetően sokkal erőteljesebb. A szabályozott vezérlésű állófűtéssel 50 fokra felmelegített ozmózis víz azonnal oldja a felületen lévő szennyeződéseket.

Hogyan működik?

Az épületmosás ozmózis vízzel hatékony és korszerű megoldás az ablak, üveg és épület homlokzati elem tisztítására. A karbonszálas cső, a speciális tisztító kefék, és az ozmózis víz segítik a biztonságos munkavégzést, illetve cseppmentes és szennyeződésektől mentes száradást.

A szennyeződés leválasztásához különféle típusú keféket használunk, az 50 Celsius fokra felfűtött ozmózis víz közvetlenül jut a kefe fejbe, ezért a tisztítás még erőteljesebb és hatékonyabb.

Az alábbi felületek tisztítása nem okoz számunkra nehézséget:

  • ablak és üveg felület, előtető tisztítása
  • üvegfal tisztítása
  • napelem tisztítás
  • árnyékoló elem, lamella, zsalúzia tisztítás
  • lindab, szendvicspanel, homlokzati elem és burkolattisztítás
  • illetve más homlokzati felületek tisztítása

Munkánk során vegyszermentesen dolgozunk, így a környezet terhelése nélkül használhatjuk a leghatékonyabb technológiát. Célunk, hogy ügyfeleink maradéktalanul elégedettek legyenek a végeredménnyel.